Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Aluplast na 40. Međunarodnom sajmu građevinarstva

24.03.2014

Aluplast na 40. Međunarodnom sajmu građevinarstva

Preduzeće Aluplast predstaviće se na ovogodišnjem 40. Međunarodnom sajmu građevinarstva koji će se održati od 8. do 12. aprila 2014. godine na Beogradskom sajmu. Pored više stotina izlagača iz raznih krajeva sveta, Aluplast će prikazati svoje proizvode u hali 1, na štandu broj 1310.

Posetioci će moći da vide izložene proizvode, kao i da se upoznaju sa kompletnim asortimanom preduzeća Aluplast, što uključuje i nove proizvode: žardinjere i saobraćajne znakove. Pored toga, Aluplast će ove godine predstaviti i venecijanere, izrađene od aluminijumskih lestvica, trakaste zavese skrojene od plastificirane tkanine, ALU roletne i PVC roletne ispunjene poliuretanom, ravne tende i kupolaste tende napravljene od plastificiranih aluminijumskih profila i visokokvalitetnog impregniranog platna. Na sajmu će biti prikazani i rolo komarnici i aluminijumski krilni komarnici, rolo vrata, suncobrani i postolja za suncobrane.

Posetite 40. Međunarodni sajam građevinarstva i uverite se lično u kvalitet Aluplast proizvode.