Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Trakaste zavese

 

Trakaste zavese su sastavljene od traka koje su široke 128mm. Proizvode se u (20–30) različitih boja i dezena. Materijal od koga se izrađuju trakaste zavese je plastificirana tkanina. Osobine trakastih zavesa su: antistatičnost, ne skupljaju prašinu, bez mirisa su i lake za održavanje.

Trakaste zavese su jednostavne za rukovanje. Podešavaju se pomoću dva kanapa koji služe za rotiranje traka po vertikalnoj osi (osvetljenje ili zamračenje) i za povlačenje traka po garnišni (za sklanjanje u stranu i oslobađanje prostora). Postoje različiti vidovi montaže i zatvaranja trakastih zavesa tako da se mogu prilagoditi svakom prostoru.

Iako su prvenstveno namenjene za dekoraciju poslovnog prostora, trakaste zavese se sve češće nalaze primenu i u privatnim stambenim prostorima.