Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Rolo vrata

 

Prvenstveno se koriste za zatvaranje garažnih otvora. Rolo vrata su napravljena od masivnog i jakog materijala pa su izuzetno pogodna za garaže. Rolo vrata odlikuje izuzetna čvrstoća, kvalitet, izdržljivost. Nema mogućnosti korozije niti bilo kakve promene usled oscilacija spoljašnje temperature. Rolo vrata su sastavljena od lamela debljine 77mm koje su ispunjene poliuretanom, masom sličnoj pur peni ali dosta izdržljivijoj na temperaturne promene. Zbog toga su rolo vrata izuzetan izolator prostorije koja nije pod uticajem vremenskih prilika. Takođe se za izradu rolo vrata koriste lamele širine 55mm od vučenog aluminijumskog profila koje nisu ispunjene poliuretanom ali se odlikuju mnogo većom čvrstinom.

Rukovanje rolo vratima je vrlo jednostavno i može biti mehaničko ili na elektro motor..

Na naše elektromotore dajemo garanciju od 5 godina. Elektromotori rade bez problema na temperaturama od -40 do +60 stepeni celzijusa.