Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

O nama

 

Preduzeće “Aluplast” d.o.o. je oformljeno 1989. godine kao zanatska radnja. Od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Primarna delatnost preduzeća je proizvodnja, prodaja i ugradnja roletni, venecijanera, trakastih zavesa, komarnika, tendi i rolo vrata.

Preduzeće “Aluplast” d.o.o. je postalo prepoznatljivo kao lider na tržištu u proizvodnji betonskih postolja za suncobrane. Imamo dugogodišnju i uspešnu saradnju sa velikim kompanijama kao što su: Apatinska pivara, Carlsberg, Heineken, Coca-Cola, Knjaz Miloš, Frikom i ostali.

Osnovni ciljevi:

  •  Unapređenje kvaliteta proizvoda,
  •  Visok nivo produktivnosti i efikasnosti,
  •  Zadovoljenje potreba, želja i preferencija kupaca.

Svake godine se trudimo da za stepenicu više pomeramo svoje ciljeve i da ih uspešno realizujemo kako bi opstali na sve konkurentnijem i zahtevnijem tržištu.