Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Rolo Komarnici

 

Rolo komarnik je napravljen od plastificiranog aluminijuma koji se odlikuje postojanošću i izdržljivošću. Idealno su rešenje za svaki prostor bio to stan ili kuća, kako bi se zaštitili od komaraca i raznih insekata. Rolo komarnici se mogu montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Izrađujemo ih u svim dimenzijama zavisno od veličine otvora.

Mrežica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uslove i godine ekspotacije.

Rubovi mrežice prolaze kroz aluminijumske vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama koje sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice. Mehanizam za povlačenje se sastoji od opruge koja omogućava ravnomerno povlačenje. Montiraju se sa spoljašnje strane stolarije što znači da ne prave promene u vašem enterijeru i nemate nikakvu obavezu održavanja.

Komarnici su 100% efikasni u sprečavanju ulaska insekata, dok u isto vreme pružaju vidljivost i ne umanjuju količinu svetlosti u prostorijama.