Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Betonski temelji

 Betonski temelji za postavljanje stubova za ograde, malinjake, vinograde i ostale namene.

Zbog lakšeg i bržeg postavljanja stubova, raznih dimenzija, okruglih i četvrtastih „ Aluplast d.o.o.“ iz Apatina je proizveo dvodelne betonske temelje. Oni se lako prenose do mesta postavljanja, jednostavno sklapaju sa stubom i postavljaju na željenu dubinu.
 
Dvodelni betonski temelj za stubove sa metalnom ručkicom, mali od 34 kg i veliki od 68 kg. Betonski temelj je dvodelan zbog lakše manipulacije prilikom postavljanja. U betonu se nalaze dve rupe, prečnika 10 mm koje služe za ankere kojima se vrši sklapanje betonskog temelja za stub. Betonski temelj je nameljen za okrugle i četvrtaste stubove. 

 
Betonski temelji se slažu na nepovratne palete dimenzije 100 x 120 cm. U osnovi palete se nalaze 12 malih betonskih temelja i slaže se 8 redova. Ukupno se na paleti nalazi 48 pari betonskih temelja. Ukupna težina palete sa malim betonskim temeljima iznosi oko 1500 kg. U osnovi palete se nalazi 9 velikih betonskih temelja i slaže se 4 reda. Ukupno se na paleti nalazi 18 pari betonskih temelja.  Ukupna težina palete sa velikim betonskim temeljima iznosi oko 1000 kg. Postolja su upakovana u streč foliju. Utovar i istovar postolja se vrši vrlo jednostavno pomoću viljuškara.